Zwangerschap

Een zwangerschap is een heel gewoon wonder. Dat klinkt tegenstrijdig en dat is het ook. Elke dag worden er heel veel kinderen geboren in de wereld. En toch blijft elke zwangerschap een wonder en is ieder kindje uniek.

De zwangerschap is een natuurlijk iets en het lichaam van een vrouw is er helemaal op ingesteld. Wanneer je echter zelf zwanger bent, zul je ervaren dat een zwangerschap heel bijzonder is. Dit geldt zeker wanneer het voor de eerste keer is, maar ook elk volgend kindje is toch weer heel bijzonder.

Als je voor het eerst ouder(s) wordt, verandert je leven voorgoed. Was je eerst samen en hoefde je met niemand rekening te houden, na de geboorte van jullie kindje zal dat compleet anders zijn. Daarnaast is het krijgen van een kindje voor de meeste vrouwen een heel emotionele gebeurtenis.

Het idee dat er in jou een kindje groeit, maakt veel bij je los. Je zult ervaren dat je alles voor dit nieuwe leventje over hebt. Wat gebeurt er zoal tijdens deze 9 maanden?

Als verloskundigen zullen wij je/ jullie hierin begeleiden. Op onze website hebben we veel informatie staan die je hierbij kan helpen.

Van kinderwens, zwangerschap tot begeleiding na de kraamtijd, wij zijn er voor jullie!