Pret Echo’s

Christa de Wit van Echopraktijk Oss is vanaf half maart 2016 als pretechoscopiste gevestigd in onze praktijk. Christa heeft jarenlang gewerkt als echoscopiste om 20 weken echo’s te maken en is dus zeer gekwalificeerd om goed en verantwoord pretecho’s te maken.
Zonder dat er een medische aanleiding is, kunnen jullie bij Echopraktijk Oss een pretecho van jullie kindje laten maken en daarbij onder meer naar het hartje luisteren. Vooral beelden in 3D of 4D met Realistic View voegen een extra dimensie toe aan de pretecho. Jullie zien je kindje dan met diepte en bewegingen gecombineerd. Uiteraard kunnen de beelden afgedrukt worden voor een mooie foto.

De pretecho vindt plaats op een tijdstip dat jullie het beste uitkomt, ook in de avond en in het weekend. Ook andere kinderen, opa’s en oma’s zijn van harte welkom om deze bijzondere ervaring mee te maken. Tijdens de pretecho neemt Christa ruim de tijd om jullie kindje duidelijk in beeld te brengen. De beelden kunnen we voor je opnemen op een USB-stick en de foto’s via de Hello Mom app, die jullie kunnen downloaden via Google Playstore.

De voordelen van een pretecho:

  • Meer contactmomenten met je kindje
  • Een blijvende herinnering op USB-stick
  • Je kindje in 2D, 3D en 4D zien bewegen
  • Afspraak ook in de avond en het weekend mogelijk
  • Ook andere kinderen, opa’s en oma’s zijn van harte welkom

Een pretecho is gewoon leuk en zal de band met jullie ongeboren kindje versterken.

Bel voor het maken van een afspraak bel 06-4976 1340.
Wil je meer weten? Kijk dan op www.pretechobrabant.nl