Ons team

Karin Vestjens (verloskundige)

Bignummer: 09044789403

Ik ben Karin Vestjens. Toen ik op 16-jarige leeftijd besloot om verloskundige te worden, had ik geen idee hoe leuk ik het echt zou vinden. In 1995 ben ik afgestudeerd, en na in 6 provincies gewerkt te hebben ben ik in 1998 neergestreken bij Verloskundigen Ridderhof. Sinds 2005 ben ik ook echoscopiste. En inmiddels heb ik zelf ook het moederschap mogen ervaren, al een tijdje. In 2006 en 2007 zijn mijn zoons thuis geboren.

Ik kan van alle onderdelen van mijn werk genieten, maar het begeleiden van bevallingen staat met stip op één! Daar kom ik ’s nachts graag mijn bed voor uit. Vooral als het me lukt om mensen tijdens de bevalling zoveel mogelijk zich zelf te laten zijn en ik hen daarbij kan begeleiden, geniet ik het meest. Of dat nou op bed is, in bad, of op de baarkruk … het kan allemaal.

Het krijgen van een kindje is een heel bijzondere en alles overheersende gebeurtenis in je leven. Niet alleen de geboorte zelf, maar ook de tijd daarna. En nu we Centering Pregnancy bieden als praktijk kunnen we jullie daar nog beter op voorbereiden. Ik geniet er van om jullie daar in bij te staan. Bovendien weet je nooit wat een dag brengt. Daar hou ik van.
Ook na je zwangerschap kun je nog bij ons terecht: wij bieden namelijk ook zorg rondom anticonceptie. Je kunt bij Evelien van der Marck en mij terecht voor het plaatsen van een spiraaltje.

Evelien van der Marck (verloskundige)

BIG nummer : 19053096603

Ik ben Evelien van der Marck, getrouwd en moeder van 3 dochters: Vera (2010), Iris (2012) en Marit (2016). In 2000 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Met veel plezier heb ik daarna als waarnemend verloskundige bij verschillende verloskundigenpraktijken gewerkt en sinds september 2004 werk ik bij Verloskundigen Ridderhof.
Verder ben ik ben ik naast verloskundige ook echoscopiste en ben ik ook geschoold in het plaatsen van spiralen en het klieven van de tongriem

Ik zie de periode van zwangerschap en bevalling als een hele speciale periode in het leven van een mens. Ik vind het heel mooi en bijzonder dat ik als verloskundige aanstaande ouders hierin mag begeleiden en coachen. Samen met mijn collega’s hoop ik veel voor jullie te kunnen betekenen tijdens deze vreugdevolle en bijzondere periode in jullie leven.

Daniëlle van der Velden (verloskundige)

BIGnummer: 39910175103

Ik ben Daniëlle van der Velden en verloskundige sinds 2008. Sindsdien werk ik met veel plezier bij de Ridderhof. Ik ben getrouwd en ben moeder van een zoon (2018) en twee dochters (2020 en 2023). Als verloskundige vind ik het belangrijk om goed contact met de zwangere en haar partner op te bouwen. Als we elkaar beter leren kennen, kan ik mijn tips en adviezen beter op jou als persoon afstemmen. Dat vind ik belangrijk. Sinds 2012 ben ik ook echoscopiste. Een mooie aanvulling op ons vak!

Naast de begeleiding van zwangerschap en bevalling vind ik de nazorg bij borstvoeding erg belangrijk. Ik neem graag de tijd om tips en adviezen te geven als de borstvoedingsperiode wat minder gemakkelijk verloopt. Sinds november 2014 ben ik tevens lactatiekundige en kunnen jullie bij mij zowel tijdens als na de kraamtijd terecht voor extra hulp en ondersteuning bij de borstvoeding.

Van kinderwens, zwangerschap tot begeleiding na de kraamtijd, wij zijn er voor jullie!


Annemiek van de Ven (praktijkassistente)

Ik ben Annemiek vd Ven, getrouwd en moeder van een zoon.

In 1989 ben ik afgestudeerd als doktersassistente en heb ruim 9 jaar gewerkt in een huisartsenpraktijk. Omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging heb ik de overstap gemaakt naar deze verloskundigenpraktijk. Voor mij was dit toen een totaal nieuwe wereld.

Inmiddels werk ik hier al weer verschillende jaren en doe ik mijn werk nog altijd met veel plezier en enthousiasme.
Zwanger zijn is een bijzondere fase in iemands leven.
Daarom vind ik het ook belangrijk dat zwangeren zich “thuis” en op hun gemak voelen in onze praktijk. Daar draag ik dan ook graag een steentje aan bij. Ik hoop jullie te mogen begroeten aan de telefoon of tijdens het spreekuur en wens iedere zwangere een mooie zwangerschap toe.

Anne-Marie Leijten (praktijkassistente)

Ik ben Anne-Marie Leijten, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik werk sinds april 2014 als praktijk assistente bij Verloskundigen Ridderhof.
In september 2013 ben ik afgestudeerd aan het NIPA in Eindhoven als doktersassistente.
Werken als assistente bij een team verloskundigen was voor mij een droombaan, dus toen ik hoorde dat ik de nieuwe assistente ging worden kon ik mijn geluk niet op!

Het contact dat ik met jullie heb en de band die we opbouwen in die 8 maanden, die voor jullie zo spannend en prachtig zijn, is het allerleukste van dit vak.
De assistentes zijn toch vaak het eerste aanspreekpunt wat betreft afspraken maken en vragen die jullie hebben aan de telefoon.

Naast assistente ben ik ook gediplomeerd voetreflexologe. Aan het einde van de zwangerschap kun je bij mij terecht voor voetmassage.
Ook na de zwangerschap kunnen jullie nog bij mij terecht, want ik geef de cursus babymassage bij Verloskundigen Ridderhof.

Dette van der Heijden (waarnemend verloskundige)

Bignummer: 99929042703

Mijn naam is Dette van der Heijden en vanaf maart 2021 ben ik werkzaam bij Verloskundigen Ridderhof. Oorspronkelijk kom ik uit Oijen en ik vind het dus ook erg leuk dat ik nu in mijn ‘eigen’ omgeving kan werken.
Tegenwoordig woon ik samen met mijn vriend in Schaijk.

Ik vind het heel speciaal dat je als verloskundige het voorrecht hebt om bij een van de meest speciale momenten in iemands leven te mogen zijn. Zwangerschap heeft me altijd gefascineerd en het geeft me veel voldoening om zwangere vrouwen en hun partners te ondersteunen in de zwangerschap en natuurlijk bij de bevalling.

Graag zie ik jullie binnenkort in de praktijk!

Riske Bremer (waarnemend verloskundige)

Bignummer 09924109103

Mijn naam is Riske en per 2022 mag ik het team van Verloskundigen Ridderhof versterken als verloskundige. Daarnaast kan je mij ook treffen bij echo’s of bij plaatsing van anticonceptie.  

Afgelopen jaren heb ik met plezier gewerkt in regio Ede/Barneveld/Rhenen. Toen er een plekje vrij kwam in Oss, hebben mijn vriend en ik echter de keuze gemaakt terug te gaan naar onze roots: we zijn namelijk beiden opgegroeid rondom Uden.
In juni 2021 hebben wij ons zoontje Brim mogen verwelkomen. Mooi om ook de andere kant van mijn vak te hebben mogen ervaren! 

Binnen mijn werk als verloskundige vind ik het belangrijk om jullie, als zwangere en partner, te begeleiden op een manier die bij jullie past, zodat jullie met een veilig en vertrouwd gevoeld deze periode mogen gaan ervaren en hier hopelijk goed op terug kunnen kijken. 

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!