Ons team

Van kinderwens, zwangerschap tot begeleiding na de kraamtijd, wij zijn er voor jullie!

0412- 627560­ Of stuur je liever een mailtje?

Karin Vestjens (verloskundige)

Bignummer: 09044789403

Ik ben Karin Vestjens. Toen ik op 16-jarige leeftijd besloot om verloskundige te worden, had ik geen idee hoe leuk ik het echt zou vinden. In 1995 ben ik afgestudeerd, en na in 6 provincies gewerkt te hebben ben ik in 1998 neergestreken bij Verloskundigen Ridderhof. Sinds 2005 ben ik ook echoscopiste. En inmiddels heb ik zelf ook het moederschap mogen ervaren, al een tijdje. In 2006 en 2007 zijn mijn zoons thuis geboren.

Ik kan van alle onderdelen van mijn werk genieten, maar het begeleiden van bevallingen staat met stip op één! Daar kom ik ’s nachts graag mijn bed voor uit. Vooral als het me lukt om mensen tijdens de bevalling zoveel mogelijk zich zelf te laten zijn en ik hen daarbij kan begeleiden, geniet ik het meest. Of dat nou op bed is, in bad, of op de baarkruk … het kan allemaal.

Het krijgen van een kindje is een heel bijzondere en alles overheersende gebeurtenis in je leven. Niet alleen de geboorte zelf, maar ook de tijd daarna. En nu we Centering Pregnancy bieden als praktijk kunnen we jullie daar nog beter op voorbereiden. Ik geniet er van om jullie daar in bij te staan. Bovendien weet je nooit wat een dag brengt. Daar hou ik van.
Ook na je zwangerschap kun je nog bij ons terecht: wij bieden namelijk ook zorg rondom anticonceptie. Je kunt bij Evelien van der Krabben, Evelien van der Marck en mij terecht voor het plaatsen van een spiraaltje.

Evelien van der Marck (verloskundige)

BIG nummer : 19053096603

Ik ben Evelien van der Marck, getrouwd en moeder van 3 dochters: Vera (2010), Iris (2012) en Marit (2016). In 2000 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Met veel plezier heb ik daarna als waarnemend verloskundige bij verschillende verloskundigenpraktijken gewerkt en sinds september 2004 werk ik bij Verloskundigen Ridderhof.
Verder ben ik ben ik naast verloskundige ook echoscopiste en ben ik ook geschoold in het plaatsen van spiralen en het klieven van de tongriem

Ik zie de periode van zwangerschap en bevalling als een hele speciale periode in het leven van een mens. Ik vind het heel mooi en bijzonder dat ik als verloskundige aanstaande ouders hierin mag begeleiden en coachen. Samen met mijn collega’s hoop ik veel voor jullie te kunnen betekenen tijdens deze vreugdevolle en bijzondere periode in jullie leven.

Daniëlle van der Velden (verloskundige)

BIGnummer: 39910175103

Ik ben Daniëlle van der Velden en verloskundige sinds 2008. Sindsdien werk ik met veel plezier bij de Ridderhof. Ik ben getrouwd en ben moeder van een zoon (2018) en dochter (2020). Als verloskundige vind ik het belangrijk om goed contact met de zwangere en haar partner op te bouwen. Als we elkaar beter leren kennen, kan ik mijn tips en adviezen beter op jou als persoon afstemmen. Dat vind ik belangrijk. Sinds 2012 ben ik ook echoscopiste. Een mooie aanvulling op ons vak!

Naast de begeleiding van zwangerschap en bevalling vind ik de nazorg bij borstvoeding erg belangrijk. Ik neem graag de tijd om tips en adviezen te geven als de borstvoedingsperiode wat minder gemakkelijk verloopt. Sinds november 2014 ben ik tevens lactatiekundige en kunnen jullie bij mij zowel tijdens als na de kraamtijd terecht voor extra hulp en ondersteuning bij de borstvoeding.

Evelien van der Krabben (verloskundige)

BIG nummer: 09912982503

Ik ben Evelien van der Krabben, getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Begin 2010 ben ik afgestudeerd als verloskundige en in hetzelfde jaar ben ik gaan werken bij Verloskundigen Ridderhof. Het mooiste moment van mijn vak vind ik het moment dat de ouders hun kindje voor de eerste keer zien; die blik, dat magische moment.
Wij begeleiden ook badbevallingen.

Verloskundige zijn binnen een team vind ik erg belangrijk; we prikkelen en steunen elkaar, maar hebben ook veel plezier.

Behalve verloskundige ben ik echoscopiste, maar ik bied je ook graag psychosociale begeleiding en begeleiding op het gebied van seksualiteit.
Verder kun je ook bij mij terecht voor het plaatsen van een spiraaltje of het implantatiestaafje, de Implanon.

Annemiek van de Ven (praktijkassistente)

Ik ben Annemiek vd Ven, getrouwd en moeder van een zoon.

In 1989 ben ik afgestudeerd als doktersassistente en heb ruim 9 jaar gewerkt in een huisartsenpraktijk. Omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging heb ik de overstap gemaakt naar deze verloskundigenpraktijk. Voor mij was dit toen een totaal nieuwe wereld.

Inmiddels werk ik hier al weer verschillende jaren en doe ik mijn werk nog altijd met veel plezier en enthousiasme.
Zwanger zijn is een bijzondere fase in iemands leven.
Daarom vind ik het ook belangrijk dat zwangeren zich “thuis” en op hun gemak voelen in onze praktijk. Daar draag ik dan ook graag een steentje aan bij. Ik hoop jullie te mogen begroeten aan de telefoon of tijdens het spreekuur en wens iedere zwangere een mooie zwangerschap toe.

Anne-Marie Leijten (praktijkassistente)

Ik ben Anne-Marie Leijten, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik werk sinds april 2014 als praktijk assistente bij Verloskundigen Ridderhof.
In september 2013 ben ik afgestudeerd aan het NIPA in Eindhoven als doktersassistente.
Werken als assistente bij een team verloskundigen was voor mij een droombaan, dus toen ik hoorde dat ik de nieuwe assistente ging worden kon ik mijn geluk niet op!

Het contact dat ik met jullie heb en de band die we opbouwen in die 8 maanden, die voor jullie zo spannend en prachtig zijn, is het allerleukste van dit vak.
De assistentes zijn toch vaak het eerste aanspreekpunt wat betreft afspraken maken en vragen die jullie hebben aan de telefoon.

Naast assistente ben ik ook gediplomeerd voetreflexologe. Aan het einde van de zwangerschap kun je bij mij terecht voor voetmassage.
Ook na de zwangerschap kunnen jullie nog bij mij terecht, want ik geef de cursus babymassage bij Verloskundigen Ridderhof.

Floor Verhoeven (waarnemend verloskundige)

BIGnummer: 89912102103

Ik ben Floor Verhoeven, getrouwd en moeder van onze zoon Mees en dochter Sammie.

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Academie verloskunde in Maastricht en sindsdien ben ik aan het werk als verloskundige. Vanaf 2011 werk ik met veel plezier als verloskundig waarneemster bij Verloskundigen Ridderhof. Samen met mijn collega’s zijn wij een hecht team.
Binnen de praktijk vindt veel overleg plaats, zodat wij allemaal op de hoogte zijn van het wel en wee van onze cliënten.
Een leuke aanvulling op mijn vak zijn het kinderwensconsult en het behalen van mijn echodiploma in 2012. Dit maakt dat ik de hele zwangerschap kan begeleiden, van het prille begin tot na de geboorte van jullie kindje. Een zwangerschap en alles daaromheen zal ik nooit als vanzelfsprekend gaan zien. Het blijft bijzonder en een hele grote eer om deel uit te mogen maken van de begeleiding van cliënten op weg naar het ouderschap.
Als doel heb ik om de begeleiding van de zwangerschap, een bevalling en het kraambed zoveel mogelijk op jou als persoon af te stemmen. Ik kijk ernaar uit jullie te gaan ontmoeten!

Manon van den Broek (waarnemend verloskundige)

BIGnummer: 09924915703

Mijn naam is Manon van den Broek en sinds september 2018 werk ik als waarnemend verloskundige bij Verloskundigen Ridderhof.

Na een aantal jaar in Maastricht te hebben gewoond, ben ik met veel plezier weer teruggekomen naar Brabant. Ik ben geboren in Nistelrode en opgegroeid in Veghel.

Ik vind het erg speciaal om vrouwen en hun partner te begeleiden in hun groei naar het ouderschap. Als verloskundige heb je een bijzondere positie en dat maakt dat ik mijn werk met heel veel plezier doe.

Ook als jullie nog niet zwanger zijn, maar graag goede informatie willen over snel en gezond zwanger worden, kunnen jullie bij mij terecht voor een kinderwensconsult.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!!

Elise van Bergen (waarnemend verloskundige)

BIGnummer 19926712103

Ik ben Elise van Bergen en werk vanaf half juni 2020 als waarnemend verloskundige bij Verloskundigen Ridderhof.

Nadat ik de opleiding heb afgerond in Groningen vond ik het tijd om weer terug te gaan richting \’het Zuiden\’. Ik ben geboren en opgegroeid in Oss, dus het is fijn om weer terug te zijn.
Het begeleiden van (aanstaande) ouders tijdens de bijzondere periode van zwanger zijn, bevallen en ook de kraamperiode vind ik heel erg speciaal. Het is iedere keer weer bijzonder om bij de geboorte van een kindje te mogen zijn. Het allerbelangrijkste vind ik dat jullie met een positief gevoel terug kunnen kijken op deze periode.
Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten!