Cursussen

Prettig Bevallen

Prettig Bevallen is een professionele en realistische voorbereiding op de bevalling en de start van het ouderschap. Een cursus gegeven door verloskundigen, gericht op beide partners.
Lees meer

Zwangerschapsyoga

Tijdens de wekelijkse zwangerschapsyoga door Roos Zwaans, bereid je je in een fijne, ontspannen sfeer lichamelijk en geestelijk voor op de bevalling.
Lees meer

Relaxed Bevallen

Relaxed Bevallen is een unieke zwangerschapscursus, waarbij gebruik wordt gemaakt van Hypnobirthing en Mindfulness technieken. Je krijgt veel praktische informatie, die er (ook) op gericht is een geboortetrauma te voorkomen.
Lees meer

Opfriscursus Opnieuw (Relaxed) Bevallen

De opfriscursus van 1 les is bedoeld voor stellen die al kind(eren) hebben en nu opnieuw zwanger zijn. Het maakt hierbij niet uit welke cursus er bij eerdere zwangerschap(pen) gevolgd zijn.
Lees meer

Mucha Mama Hypnobirthing

In twee ochtenden van 3,5 uur krijg je de complete en praktische zwangerschapscursus van Mucha Mama hypnobirthing.
Lees meer

Zwangeren Zaterdag (online)

Een aantal keer per jaar vindt er een gratis “Zwangeren Zaterdag” plaats in Ziekenhuis Bernhoven met diverse workshops en rondleidingen over de verloskamers en kraamafdeling. Vanwege corona wordt deze nu online aangeboden!  
Lees meer

Informatieavonden Jeroen Bosch Ziekenhuis (online)

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) houdt 2 online informatieavonden: “Bevallen in het ziekenhuis” en “Baby, borstvoeding en begeleiding in het JBZ”
Lees meer

Informatiebijeenkomsten borstvoeding (online)

Tijdens de 2 online bijeenkomsten van de ‘Cursus Borstvoeding’ komen alle facetten van borstvoeding op een praktische manier aan bod.
Lees meer

Ouders Inc. : ‘transitie naar ouderschap’ (online)

Een gratis online cursus speciaal voor ouders met jonge kinderen die ook weleens moe zijn, ruzie maken, onzeker zijn of gewoon meer willen weten over het ouderschap.
Lees meer