Contact

Bereikbaarheid

De praktijk is elke dag (ook in het weekend) tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor vragen en het maken of verzetten van afspraken op: 0412-62 75 60.

Eén van onze assistentes, Annemiek van de Ven of  Anne-Marie Leijten, neemt de telefoon aan als je belt. Tijdens het spreekuur hebben wij dus alle aandacht voor jullie, omdat we zelf geen telefoontjes hoeven te beantwoorden. Verloskundige vragen beantwoorden wij wel altijd zelf.

De eerste controle vindt plaats tussen 7 en 9 weken, je kunt ons bellen voor het maken van een afspraak zodra je een positieve zwangerschapstest hebt. 

Als je onder controle bent bij de gynaecoloog en straks het kraambed door ons wilt laten verzorgen, ben je van harte welkom om rond de periode dat je 30 weken zwanger bent alvast een keer met ons kennis te komen maken. Je krijgt dan uitleg over wat we tijdens de kraamtijd voor je kunnen betekenen en tevens ontvang je informatie over de praktijk en een aantal andere belangrijke onderwerpen. Om een afspraak te maken kun je ons bellen op 0412-62 75 60  of gebruik maken van het aanmeldformulier.

 

Voor dringende zaken of als je gaat bevallen, kun je altijd de dienstdoende verloskundige bellen:

06-55 88 44 55

De dienstdoende verloskundige heeft altijd de mobiele telefoon bij zich zodat je direct contact met haar hebt. Het kan natuurlijk voorkomen dat ze niet in staat is de telefoon op te nemen of in gesprek is. Probeer het dan, indien mogelijk, na enkele minuten opnieuw.

Krijg je dan nog geen contact, bel dan naar ziekenhuis Bernhoven – (0413-404040) – en vraag de receptie of ze Verloskundigen Ridderhof oproepen.

Zij nemen dan meteen contact met ons op, waarna wij je zo spoedig mogelijk terugbellen.

We zijn dus altijd bereikbaar!

Van kinderwens, zwangerschap tot begeleiding na de kraamtijd, wij zijn er voor jullie!