Verhuur en verkoop

Binnen onze praktijk vind je alles wat je nodig hebt rondom de zwangerschap en geboorte. We verkopen verschillende producten die je (na de bevalling) nodig kunt hebben. Niet alle producten zijn geschikt om te kopen. Om deze reden verhuren we ook verschillende items.

Neem dus gerust contact als je vragen hebt over onderstaande informatie.

Borstkolven

Wij verhuren 2 soorten professionele kolven: de Symphoy borstkolf van Medela en de Carum borstkolf van Ardo.

medela_symphonycarum-1-0fb73803

 

 

 

 

Met deze kolven kun je op een comfortabele manier (tijdelijk) afkolven. Je kunt zowel enkel als dubbel afkolven.

Het huren van een kolf kost 2,50 euro per dag (de dag van ophalen en de dag van terugbrengen tellen als één dag huurkosten).
Wij vragen een borg van 100 euro die per pin voldaan dient te worden. Bij de gehuurde kolf heb je een persoonlijke afkolfset nodig. Indien je deze niet hebt, kun je deze bij ons kopen voor 39,99 euro (Medela) of 39,95 euro (Ardo).
Van de 100 euro borg worden de kosten voor huur-dagen (2,50 euro per dag) betaald. Je krijgt het resterende bedrag teruggestort zodra je de kolf weer terugbrengt.

Hier vind je een instructiefilmpje over het gebruik van de Carum borstkolf van Ardo. 

TENS apparaat

De TENS Elle is speciaal geschikt voor het verlichten van weeënpijn tijdens je bevalling en werkt met elektroden (plakkertjes met een draadje eraan) die je op je onderrug plakt.

Je kunt bij ons een TENS apparaat (inclusief elecktroden) huren voor €50,-. We vragen een borg van €50,-, deze wordt teruggestort zodra je de TENS weer teruggebracht hebt.
In dit filmpje zie je hoe de TENS werkt.

Mocht je de TENS willen huren, geef dit dan aan ons door. We hebben meerdere apparaten en kunnen er dan één voor je reserveren voor de periode dat je tussen de 37 en 42 weken bent. Je kunt de TENS vervolgens ophalen op de dag voordat je 37 weken bent.