Verkoop

Je kolf kopen in Oss?

Je kunt bij verloskundigen Ridderhof verschillende producten kopen zoals borstkolven, zalf en overige producten. Wij vinden het belangrijk dat je goed advies krijgt zodat je datgene kunt kopen dat het beste bij je past.

Neem dus gerust contact met ons op om vrijblijvend te komen kijken en advies te krijgen. We hebben bijna alle producten op de praktijk op voorraad.

Medela kolven

freestyleMedela Freestyle, één van de kleinste dubbele elektrische borstkolven ter wereld en is speciaal ontwikkeld voor dagelijks en intensief gebruik. Deze borstkolf biedt je een maximale bewegingsvrijheid tijdens het afkolven. Door dubbel te kolven krijg je meer tijd voor jezelf en jouw baby.De praktische alles-in-één-oplossing biedt je alles wat je nodig hebt voor veilig en comfortabel afkolven, ook wanneer je onderweg bent:

 • Klein en lichtgewicht.
 • Oplaadbare accu met een kolftijd van 3 uur, mits volledig geladen.
 • Medela Freestyle wordt geleverd met schoudertas, afkolfset, koeltasje inclusief vier flesjes en voorgevormd koelelement.
 • Het afkolven gaat snel, efficiënt en comfortabel dankzij de mogelijkheid tot dubbel afkolven en de 2-Fasen afkolftechnologie van Medela Freestyle.

Kosten: 379,00 euro –> Nu in de aanbieding voor €235,-

swing_maxi_key
De compacte, dubbele elektrische borstkolf Medela Swing maxi is perfect voor alle moeders die op zoek zijn naar een eenvoudige en tijdbesparende oplossing. Ideaal voor ondersteuning van de melkproductie en voor regelmatig gebruik.
Door dubbel te kolven, houdt je meer tijd over voor jezelf en jouw baby. Het individueel instelbare vacuüm draagt bij aan een hoge mate van comfort. De Swing maxi is uiterst compact en gemakkelijk te gebruiken en te reinigen. Deze borstkolf kan met een netstroomadapter worden gebruikt. De kolf werkt echter ook op batterijen en biedt, omdat hij ook een riemclip heeft, zo een maximum aan mobiliteit.

Kosten: 279,00 euro

 

 


De elektrische enkelzijdige borstkolf Medela Solo™ is ontwikkeld voor moeders die borstvoeding willen geven en die comfort en praktisch gemak in hun leven zoeken, zonder dat dit ten koste gaat van de effectiviteit. Solo™ is een compacte, effectieve en gebruiksvriendelijke enkele elektrische borstkolf met een ingebouwde oplaadbare accu, 2-Phase Expression® technologie en het PersonalFit Flex™ borstschild.

Kosten: 179,00 euro

medela_symphony_dubbele-afkolfset

De dubbele afkolfset bevat alles wat je nodig hebt om moedermelk af te kolven met de Symphony borstkolf die wij verhuren. Elke set bevat een fles voor 150 ml moedermelk. Die fles is ideaal om moedermelk op te vangen, te bewaren, in porties te verdelen en om ermee te voeden.

Kosten: 38,45 euro

 

medela-personal_fit_breastshieldsBorstschilden voor jouw persoonlijke comfort. Een goed passend borstschild voorkomt dat klierweefsel in de borst samengedrukt en melkkanalen dichtgedrukt worden tijdens het afkolven, zodat de borst zo leeg mogelijk wordt en de hoeveelheid afgekolfde melk maximaal is. Dit helpt om de melkproductie op gang te houden en de lactatie te ondersteunen. Voor veilig en effectief afkolven is een passend borstschild dus erg belangrijk.
Voor een maximaal comfort bevatten alle kolven een PersonalFit borstschild in maat M (24 mm). De PersonalFit borstschilden zijn ook verkrijgbaar in de volgende maten: S (21 mm), L (27 mm) en XL (30 mm)

Kosten: 10,35 euro per set

Ardo producten

calypsotogo_mit-tasche-71724679Ardo Calypso-to-go Met deze dubbelzijdige borstkolf en de praktische borstvoedingsaccessoires ben je perfect uitgerust en zorgt de moderne borstvoedingstas voor optimale mobiliteit. De uitrusting bevat bovendien een koeltas met koelelementen voor het bewaren van moedermelk. Zowel in de stimulatiemodus als ook in de afkolfmodus kunnen vacuüm en cyclus individueel ingesteld worden.

 • De Calypso werkt zowel met batterijen als op netstroom.
 • Door de bijgeleverde handgreep is het ook mogelijk om op elk gewenst moment handmatig af te kolven.
 • Er zijn drie verschillende borstschelpen bijgevoegd voor verschillende tepelgroottes
 • Bescherming en veiligheid tegen ziekteverwekkers en verontreinigingen door de “Vacuum Seal” technologie.
 • Een aantrekkelijk en compact design alsmede de stille werking maken discreet afkolven mogelijk

Kosten: 299,00 euro

calypsodoubleplus-set-product-packshot-fcdedd01 

Met de Calypso Double Plus kun je beide borsten tegelijkertijd zacht afkolven. Dit dubbelzijdige afkolven draagt bij aan het verhogen en in stand houden van het melkvolume. Borstschelpen in drie verschillende maten garanderen dat je de maat kan vinden die bij jouw tepels past. Het zachte Optiflow massage-inzetstuk masseert de borst actief en zorgt voor efficiënt en zacht afkolven.

Kosten: 239,00 euro –> Nu in de aanbieding voor €160,-

calypso-conversie-set-1_1Ardo Calypso conversieset  

Indien je onze Ardo huurkolf gehuurd hebt, kun je van de persoonlijke dubbele kolfset die je daarbij gekocht hebt heel gemakkelijk met deze conversieset een volwaardige elektrische kolf maken.

Kosten: 141,95 euro

 ardo_amaryll-start-box

De handmatige borstkolf Amaryll Start is aangenaam, efficiënt en veilig. Dankzij de draaibare hendel is de Amaryll Start ideaal voor zowel rechts- als linkshandige gebruiksters. Deze kolf is vooral erg praktisch als je af en toe wilt kolven.

Kosten: 29,95 euro

 ardo-double-pumpset-1-4dcad8f6

Deze dubbele kolfset heb je nodig als je onze Ardo huurkolf gaat gebruiken. 

 • Bevat twee Ardo Pumpsets
 • Speciaal ontwikkeld voor het intensieve en langere gebruik van een elektrische melkkolf
 • De “Vacuum Seal” technologie vormt een 100 % barrière tegen ziekteverwekkers en verontreiniging van de moedermelk. Er komt geen moedermelk in de kolf.

Kosten: 39,90 euro

Borstschelp inzetstukken 22 mm en 28 mm. Bij de kolf zit standaard 26 mm.
Een borstschelp die niet optimaal past hindert het efficiënt afkolven en kan pijn en beschadiging van de tepels veroorzaken.

Kosten per set: 7,95 euro

Wil je weten welke kolf voor jou geschikt is? Neem gerust contact met ons op!

 Overige producten

ardo-tulip-tepelhoedjeTepelhoedjes: de tulpvorm van de Ardo Tulips maakt het mogelijk dat je baby jouw moedergeur tijdens de borstvoeding waarneemt. Tulips beschermen bijvoorbeeld gewonde en geprikkelde tepels en maken zo het doorgaan met de borstvoeding mogelijk.

 • Voor kortdurend gebruik bij zuigproblemen en bij gevoelige of beschadigde tepels
 • Flinterdun, zacht silicone voor een natuurlijk gevoel
 • Verkrijgbaar in maat M en L

Kosten: 8,75 euro