Verkoop

Je kolf kopen in Oss?

Je kunt bij verloskundigen Ridderhof verschillende producten kopen zoals kolfsets, zalf en overige producten. Wij vinden het belangrijk dat je goed advies krijgt zodat je datgene kunt kopen dat het beste bij je past.

Neem dus gerust contact met ons op om vrijblijvend te komen kijken en advies te krijgen. We hebben bijna alle producten op de praktijk op voorraad.

Medela

De dubbele afkolfset bevat alles wat je nodig hebt om moedermelk af te kolven met de Symphony borstkolf die wij verhuren. Elke set bevat een fles voor 150 ml moedermelk. Die fles is ideaal om moedermelk op te vangen, te bewaren, in porties te verdelen en om ermee te voeden.

Kosten: 39,99 euro

 

medela-personal_fit_breastshields

Borstschilden voor jouw persoonlijke comfort. Een goed passend borstschild voorkomt dat klierweefsel in de borst samengedrukt en melkkanalen dichtgedrukt worden tijdens het afkolven, zodat de borst zo leeg mogelijk wordt en de hoeveelheid afgekolfde melk maximaal is. Dit helpt om de melkproductie op gang te houden en de lactatie te ondersteunen. Voor veilig en effectief afkolven is een passend borstschild dus erg belangrijk.
Voor een maximaal comfort bevatten alle kolven een PersonalFit borstschild in maat M (24 mm). De PersonalFit borstschilden zijn ook verkrijgbaar in de volgende maten: S (21 mm), L (27 mm) en XL (30 mm)

Kosten: 12,49 euro per set

Ardo producten

Ardo Alyssa conversieset  

Indien je onze Ardo huurkolf gehuurd hebt, kun je van de persoonlijke dubbele kolfset die je daarbij gekocht hebt heel gemakkelijk met deze conversieset een volwaardige elektrische kolf maken.

Kosten: 171,00 euro

  ardo-double-pumpset-1-4dcad8f6

Deze dubbele kolfset heb je nodig als je onze Ardo huurkolf gaat gebruiken. 

  • Bevat twee Ardo Pumpsets
  • Speciaal ontwikkeld voor het intensieve en langere gebruik van een elektrische melkkolf
  • De “Vacuum Seal” technologie vormt een 100 % barrière tegen ziekteverwekkers en verontreiniging van de moedermelk. Er komt geen moedermelk in de kolf.

Kosten: 39,95 euro

Borstschelp inzetstukken 22 mm en 28 mm. Bij de kolf zit standaard 26 mm. Een borstschelp die niet optimaal past hindert het efficiënt afkolven en kan pijn en beschadiging van de tepels veroorzaken.

Kosten per set: 10,50 euro

Wil je weten welke kolf voor jou geschikt is? Neem gerust contact met ons op!

 Overige producten

ardo-tulip-tepelhoedje

Tepelhoedjes: de tulpvorm van de Ardo Tulips maakt het mogelijk dat je baby jouw moedergeur tijdens de borstvoeding waarneemt. Tulips beschermen bijvoorbeeld gewonde en geprikkelde tepels en maken zo het doorgaan met de borstvoeding mogelijk.

  • Voor kortdurend gebruik bij zuigproblemen en bij gevoelige of beschadigde tepels
  • Flinterdun, zacht silicone voor een natuurlijk gevoel
  • Verkrijgbaar in maat M en L

Kosten: 9,95 euro