Apps

Hier vind je een overzicht van een aantal Apps:

  • Mijn Verloskundige” is de enige App voor zwangere vrouwen die voorzien is van informatie door je eigen verloskundige. Een handige en betrouwbare informatiebron gedurende je zwangerschap. Ook vind je er een weeëntimer waarmee je tijdens je bevalling op een makkelijke manier je weeën kunt bijhouden. Naast informatie van je eigen verloskundige geeft de App ook van week tot week informatie over je zwangerschap, is er interessant leesvoer, er zijn boekentips en winacties. Download de App gratis (Apple en Android), selecteer je verloskundige, vul in welke zwangerschapsweek je bent en je bent bijna 9 maanden lang het best geïnformeerd.
  • “ZwangerHap” Een gratis app van het Voedingscentrum waarmee je simpel en snel opzoeken kunt of je een product kunt eten. Zo niet, dan laat de app zien wat je allemaal nog wél mag.
  • “Rost Moves Mama” In deze gratis app leer je beter te bewegen en kun je (bekken)pijn verminderen met oefeningen tijdens en na de zwangerschap.
  • “Samen Voeden” Het Borstvoeding Expertisecentrum heeft de SamenVoeden app ontwikkeld om je optimaal te ondersteunen bij het voeden van je kind. De app geeft inzicht in hoe vaak en hoe lang je baby drinkt, maar ook in hoeveel hij groeit, plast en poept. Door dit bij te houden kun je inzicht krijgen in het ritme van jou en je kindje en hoe het met het voeden gaat. Daarnaast blijft het natuurlijk het belangrijkst om naar je baby te kijken om echt te weten hoe het gaat.
  • “GroeiApp” van GroeiGids. Wil je zien hoe je kind groeit? Houd dan online een persoonlijk Groei-dossier van je kind bij. De GroeiApp is beschikbaar voor Android en Iphone.
  • “Zwanger&Zo-App” De zwangerschapsapplicatie voor elke aanstaande mama. Met deze applicatie volg je de weken van jouw zwangerschap, zowel voor jezelf als de baby in je buik. Een speciale voedingstool, die je helpt met wat je wel en niet mag eten tijdens de zwangerschap, gekoppeld met heerlijke recepten. Ook ontvang je nuttige tips van Mama en Zo, kun je jouw buik vastleggen in jouw eigen galerij.
  • “Bekkenbodem” Praktische en eenvoudige informatie om bekken- en bekkenbodemklachten zelf te kunnen trainen. Professionele support en reminders om het allemaal niet te vergeten!
  • “Fit-for-the-Floor “ Laagdrempelige en tijdefficiënte oefeningen om thuis langzaam maar zeker weer in vorm te komen en conditie op te bouwen, zodat je uiteindelijk je eigen sport weer kunt beoefenen. Deze app is gemaakt door een manueel therapeute.