Gratis bekken(bodem)spreekuur

Zwanger zijn is een bijzondere tijd vol verwachting en vreugde, maar soms kunnen bekken(bodem)klachten de feeststemming verstoren. Pijn, plasproblemen, of ontlastingsklachten – het zijn uitdagingen waar je niet alleen in hoeft te staan.

Daarom bieden wij jou een gratis Bekken(bodem)spreekuur aan, speciaal ontworpen om jou te ondersteunen bij bekkenklachten. Het bekken(bodem)spreekuur is voor zowel zwangere als voor bevallen vrouwen.

Waarom het Bekkenspreekuur?
Bekkenklachten kunnen diverse vormen aannemen en op verschillende momenten ontstaan.
Of het nu gaat om pijn, problemen met plassen of ontlasten, verzakkingsklachten, of hinder bij seksueel functioneren – het is belangrijk om op tijd aan de bel te trekken.
Om deze reden zijn we de samenwerking aangegaan met Monique Jansen. Monique is Bekkenfysiotherapeut MSc bij Topfysiotherapie Oss en geeft je tijdens dit spreekuur, wat bij ons op de praktijk in Oss gehouden wordt, graag tips en adviezen met betrekking tot jouw klachten.

Wanneer en hoe?

Het Bekkenspreekuur is jouw kans om kosteloos professioneel advies te ontvangen. Monique staat paraat om jouw vragen te beantwoorden en waardevol inzicht te bieden.

Heb je interesse voor een afspraak op het Bekkenspreekuur? Neem dan contact met ons op of bespreek het tijdens je afspraak bij ons. Wij zullen dan een afspraak voor je inplannen bij Monique.

Afspraak bij bekkenfysiotherapeut
Mocht je niet kunnen voor het spreekuur en toch graag tips/advies & behandeling willen van je klachten, dan  kun je ook contact opnemen met Topfysiotherapie Oss.