Nacontrole

Een nacontrole vindt ongeveer 6 weken na de bevalling plaats. Als je onder onze leiding bevallen bent, mag je bij ons op nacontrole komen. Je mag zelf met Annemiek of Anne-Marie bellen om deze afspraak te maken. De nacontrole plannen we bij de verloskundige die jouw bevalling heeft begeleid.

Ben je onder leiding van de gynaecoloog bevallen? Dan verschilt het per situatie bij wie je de nacontrole hebt. Als je van het ziekenhuis een afspraak hebt gekregen, dan is het beter om op nacontrole bij de gynaecoloog te gaan.

Heb je deelgenomen aan Centering Pregnancy? Dan wordt de nacontrole bij ons vervangen door de laatste groepsbijeenkomst. Je krijgt hier een uitnodiging voor, ongeveer 2 weken nadat de laatste zwangere uit de groep bevallen is.

Tijdens een nacontrole vragen we hoe het met jou en de baby gaat. Daarnaast doen we controles zoals bloeddruk meten, ed. Verder controleren we met een inwendig onderzoek of je bekkenbodem en eventuele hechtingen goed hersteld zijn en geven we je informatie over anticonceptie. Ook kun je natuurlijk je vragen stellen en evalueren we hoe zwangerschap, bevalling en kraamtijd verlopen zijn. Heb je een nacontrole afspraak bij Danielle en wil je extra vragen over borstvoeding stellen? Maak dan een dubbele afspraak, kosten hiervoor zijn € 25,-

Ook horen we graag van jullie hoe jullie onze zorg hebben ervaren en hoe jullie terugkijken op de afgelopen periode.

Van kinderwens, zwangerschap tot begeleiding na de kraamtijd, wij zijn er voor jullie!