Verhuur Bevalbad

Denk je erover om in bad te bevallen? Dan kun je bij ons een professioneel bevalbad huren!
Je kunt het bad alleen thuis gebruiken. Als je bij ons het bad huurt heb je het 5 weken tot je beschikking. Het is verstandig om in je zwangerschap het bad een keer uit te proberen, zodat je een indruk krijgt hoe het opgezet moet worden en hoe lang het duurt. (Dat verschilt per huishouden). Let op draagconstructie van de woning: het bad heeft gevuld een gewicht van ruim 600kg. De afmetingen zijn: buitenmaten 193x165x76cm, binnenmaten 142x114x69cm.

De kosten zijn €50,- voor de huur, €100,- borg  en €85,60 (incl verzendkosten) voor je persoonlijke pakket dat je via internet kunt bestellen. 

De kosten gaan in zodra je het bad hebt ontvangen, onafhankelijk of je het bad uiteindelijk gaat gebruiken. (Als het bad een paar weken tot jouw beschikking is, kan een ander er geen gebruik van maken, vandaar dat er altijd kosten in rekening worden gebracht).

Mocht je het persoonlijke pakket niet gebruikt hebben (disposabels niet geopend), kun je hem retourneren naar Bevalbaden.nl en krijg je je geld terug. Dit pakket is specifiek voor het bijbehorende bad. Het is dus niet geschikt om te gebruiken voor de bevalbaden die ze in ziekenhuis Bernhoven hebben, aangezien deze baden kleiner zijn,

Er wordt ook een borg gevraagd. De borg bedraagt €100,- en krijg je terug als de spullen in juiste conditie (o.a. schoon en droog) geretourneerd zijn.

Mocht je vóór 37 weken een medische indicatie krijgen waardoor je niet meer in bad kunt bevallen, dan kun je de reservering kosteloos annuleren. Laat het dan z.s.m. weten.
Het bad is voor jou gereserveerd van 37 tot 42 weken. Dat is ook de periode dat je onder zorg van je verloskundige kunt bevallen. Het bad zal voor je klaar staan op de praktijk vanaf de dag voordat je 37 weken bent.

Als je erover denkt in water te bevallen, bespreek dit dan tijdens het spreekuur met ons. Je ontvangt dan nog uitgebreidere informatie.  

Meer informatie over de waterbevalling en andere bedrijven die een bad verhuren zijn www.aqua-baby.nl of www.bevallingsbaden.nl.