Wekelijks op maandagochtend

babymassageBehoefte om contact te maken met je kindje op een speciale en onderbouwde manier? Dan kan dat met de cursus Babymassage/voetreflexmassage die gegeven wordt door Anne-Marie, onze assistente en tevens gediplomeerd babymasseuse.
Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en dat heeft je kindje nodig.

In het begin van zijn/haar leventje doet je kindje een heleboel indrukken op, zoals lawaai, licht, kou en warmte. Babymassage kan je kindje helpen om deze prikkels te verwerken. Met babymassage wordt je kindje ook bewust van zijn/haar eigen lichaam.
De massage heeft tot doel om nog dichter bij je kind te komen en zo de onderlinge band te versterken.

Babymassage/voetreflexmassage heeft een gunstig effect op onrustige baby’s, huilbaby’s, baby’s die niet goed in- of doorslapen en kinderen die vaak ziek of verkouden zijn.

De cursus Babymassage/voetreflexmassage is is geschikt voor baby’s van 6 weken tot 9 maanden oud en is verdeeld over 3 lessen. Aan de orde komen o.a.:

  • de algehele massage
  • olie- en aromatherapie
  • voetreflexmassage bij darmkrampjes, verkoudheid en tandjes krijgen. 

Ook leer je hoe je je kindje in zijn/haar basis moet dragen en vertellen we je meer over Dunstan babytaal, de taal van pasgeboren baby’s.

De massage wordt stap voor stap aangeleerd, waarbij het tempo wordt aangepast aan de baby’s. De groep wordt bewust klein gehouden, waardoor een rustige omgeving ontstaat voor de baby’s en het mogelijk is aan iedere kindje persoonlijk aandacht te geven.
Per baby kan één ouder of verzorger meekomen. Uiteraard kunnen de ouders/verzorgers elkaar wel afwisselen en de massage aan elkaar doorgeven.

Aanmelden: via deze website 
Locatie: Raadhuislaan 21b
Wanneer: 3 aaneengesloten maandagen van 09.00 uur tot 10.30 uur. De cursus start bij een minimum van 3 aanmeldingen.
Kosten: 110 euro voor 3 lessen


Van kinderwens, zwangerschap tot begeleiding na de kraamtijd, wij zijn er voor jullie!