Waarnemend verloskundige Riske Bremer stelt zich voor

Mijn naam is Riske en per 2022 mag ik het team van Verloskundigen Ridderhof versterken als verloskundige. Daarnaast kan je mij ook treffen bij echo’s of bij plaatsing van anticonceptie.

Afgelopen jaren heb ik met plezier gewerkt in regio Ede/Barneveld/Rhenen. Toen er een plekje vrij kwam in Oss, hebben mijn vriend en ik echter de keuze gemaakt terug te gaan naar onze roots: we zijn namelijk beiden opgegroeid rondom Uden. In juni 2021 hebben wij ons zoontje Brim mogen verwelkomen. Mooi om ook de andere kant van mijn vak te hebben mogen ervaren!

Binnen mijn werk als verloskundige vind ik het belangrijk om jullie, als zwangere en partner, te begeleiden op een manier die bij jullie past, zodat jullie met een veilig en vertrouwd gevoeld deze periode mogen gaan ervaren en hier hopelijk goed op terug kunnen kijken.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!

Geschreven door: Evelien van der Marck