Waarnemend verloskundige Dette van der Heijden stelt zich voor

Mijn naam is Dette van der Heijden en vanaf maart 2021 ben ik werkzaam bij Verloskundigen Ridderhof. Oorspronkelijk kom ik uit Oijen en ik vind het dus ook erg leuk dat ik nu in mijn ‘eigen’ omgeving kan werken. Tegenwoordig woon ik samen met mijn vriend in Schaijk.
Ik heb tijdens mijn opleiding ook stage mogen lopen bij Verloskundigen Ridderhof, dus sommige cliënten kennen mij misschien al.

Ik vind het heel speciaal dat je als verloskundige het voorrecht hebt om bij een van de meest speciale momenten in iemands leven te mogen zijn. Zwangerschap heeft me altijd gefascineerd en het geeft me veel voldoening om zwangere vrouwen en hun partners te ondersteunen in de zwangerschap en natuurlijk bij de bevalling.

Graag zie ik jullie binnenkort in de praktijk!

Geschreven door: Evelien van der Marck