Verloskundige in opleiding Fenna stelt zich voor

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Fenna, ik ben 1ste jaar verloskunde student.
Ik ben 20 jaar oud en ben doordeweeks vaak te vinden in Maastricht. Hier volg ik de opleiding tot verloskundige. Oorspronkelijk kom ik uit Boven-Leeuwen, waar nu nog mijn ouders en mijn broertje wonen.

Via deze weg wil ik alvast met jullie kennismaken, omdat ik vanaf 27 mei tot en met 28 juni hier in praktijk zal komen stage lopen.
We kunnen elkaar regelmatig tegen komen tijdens spreekuren, de bevalling, kraamvisites of op andere momenten.

Omdat ik nog in mijn eerste jaar zit, zal ik  geen spreekuren of bevallingen zelfstandig doen en vooral mee kijken. Wel kan het zijn dat ik kleine handelingen zoals het meten van je bloeddruk bij je zal uitvoeren (dit natuurlijk altijd in overleg).
Wanneer je hier vragen over hebt of liever niet hebt dat ik er bij ben, mag je dat altijd aangeven bij de verloskundigen.

Ik kijk er erg naar uit om in de praktijk mee te lopen en jullie te ontmoeten!

Halverwege haar stage heeft Fenna ook een blog geschreven. BLOG -Een dag in het leven van de verloskundige

Geschreven door: Evelien van der Marck