Verloskundige in opleiding Ellen stelt zich voor

Beste (aanstaande) papa’s en mama’s,

Proficiat met jullie zwangerschap!

Graag wil ik me voorstellen aan jullie. Mijn naam is Ellen van Son en ik ben 21 jaar oud. Ik kom uit Liempde, een klein dorpje tussen Den Bosch en Eindhoven. Ik ben vierdejaars verloskundige in opleiding aan de Academie Verloskunde in Maastricht.

In de periode van 29 oktober tot en met 7 december mag ik stage lopen bij deze praktijk.

Ik kijk er erg naar uit om jullie te mogen ontmoeten en te begeleiden in deze bijzonder fase van jullie leven. Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en/of in het kraambed. Mocht je dit liever niet willen, kan je dit altijd aangeven en zal daar rekening mee gehouden worden.

Tot gauw!

Groetjes,

Ellen van Son

Evelien van der Marck