Thuiszorgwinkel Oss en Uden gesloten per 1 januari 2018

Vanaf 1 januari zijn de Thuiszorgwinkels in Oss en Uden gesloten. Hierdoor kun je helaas geen bedverhogers (klossen) meer huren via de Thuiszorgwinkel bij Plein Zwanenberg of Ziekenhuis Bernhoven. Je kunt vanaf nu gratis bedverhogers lenen via Medipoint.

Ook als je in het ziekenhuis gaat bevallen vragen wij je om je bed vanaf 37 weken te verhogen, aangezien dit een arbeidsvoorwaarde voor zowel ons als de kraamverzorgster is.
Zorg ervoor dat de hoogte van je bed minimaal 80 cm is, gemeten vanaf de bovenkant van het matras tot aan de grond. Mochten de poten van je bed niet op de bedverhogers passen, dan kun je als alternatief bierkratjes gebruiken.

Je kunt via de website van Medipoint het aantal bedverhogers dat je nodig hebt en de maat (14 of 28 cm) aangeven. De bedverhogers worden vervolgens bij je thuis bezorgd. Je kunt ook bij Medipoint terecht voor de aanschaf van een kraampakket, het huren van een rugsteun voor in bed etc.
Wil je nog meer weten wat je allemaal nodig hebt voor je bevalling en in de kraamtijd? Kijk hiervoor bij het hoofdstuk “Wat heb je nodig?

Voor het huren of het kopen van een borstkolf kun je 7 dagen per week bij ons terecht. Wij hebben borstkolven van de merken Medela en Ardo.

Evelien van der Marck