De cursus ‘Mucha Mama Hypnobirthing’ wordt gegeven door Linda Janssen uit Oss. Zij is naast hypnobirthingdocente ook werkzaam als doula.
Zij begeleidt zwangeren en hun partners voor, tijdens en na de geboorte van hun kindje. Tijdens de cursus haalt zij dan ook regelmatig voorbeelden uit de praktijk aan, waardoor de cursus praktisch en levendig wordt.

Ontspanning blijkt de bevalling te verlichten en te verkorten. Tijdens de cursus wordt duidelijk uitgelegd hoe dit werkt. Je krijgt ontspanningstechnieken en een effectieve ademhalingstechniek aangeboden die je zowel voor, tijdens als na je zwangerschap toe kunt passen.

Ook leer je meer over hoe een bevalling in zijn werk gaat. Zo wordt er verteld over de verschillende fases van de bevalling, met daarbij per fase allerlei nuttige en praktische tips voor zowel de moeder als de partner.

Jouw partner krijgt vele tips en handvatten om jou te ondersteunen tijdens jullie bevalling. Ook leren jullie over de werking van de hormonen tijdens de geboorte, zodat je daar optimaal gebruik van kunt maken. Verder worden er verschillende punten aangedragen om eventueel in het geboorteplan op te nemen.

Tevens wordt er gewerkt aan vertrouwen in de bevalling en om angsten en spanningen los te laten.

Bij de cursus krijg je een oefenboek en toegang tot de online omgeving van Mucha Mama hypnobirthing.

De meeste stellen volgen de cursus tussen de 30 en 33 weken zwangerschap. Bij veel angsten/spanningen is het raadzaam om de cursus eerder te volgen.
De cursus wordt in groepen van maximaal 5 stellen gegeven, maar een privecursus is ook mogelijk.

Waar:
Verloskundigen Ridderhof aan de Raadhuislaan 21b te Oss

Wanneer:
Cursusdata zijn op zondagen van 9.30 uur tot 13.00 uur en worden in overleg met jullie gepland.

  Kosten:
  Groepscursus €258,-
  Privécursus: €369,-
  Afhankelijk van hoe je verzekerd bent is (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk.

  Online groepscursus:
  Nu vanwege de Coronamaatregelen de bijeenkomsten tijdelijk niet mogelijk zijn, biedt Linda ook de mogelijkheid voor een online groepscursus van 2 bijeenkomsten. Deze kost €169,- en de data worden gepland zodra er 4 stellen zich aangemeld hebben. Aanmelden kan via deze site of info@doulalinda.nl.

  Kijk voor meer informatie op www.doulalinda.nl.
  Voor vragen: linda@muchamama.nl of 0645268718.